Aqua Glo

Laat je huid stralen met ons SkinCare advies en ons TOP producten van MESOESTETIC in combinatie met ons AQUA GLO Facial.

 

Aqua Glo Facial    €120

—————————————————

Reiniging. Pure renewing mask/peeling. AQUAGLO hydra-dermabrasie met 4 verschillende cocktails, cryolichttherapie.antistress FaceMask met ledtherapie, dagcréme en SPF.

 

Aqua Glo Facial     €150

Intensief Deluxe 

——————————————————

Reiniging. Pure renewing mask/peeling. AQUAGLO hydra-dermabrasie met 4 verschillende cocktails,  Hoofd, nek, en schoudermassage, cryolichttherapie, crystal fibermask met ledtherapie, dagcréme en SPF.


 

  • Hydrateert en voedt de huid.
  • Verbetert doffe teint en vermindert ongelijkmatige huidtinten.
  • Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn.
  • Directe vermindering van verstopte poriën.
  • Verbetert de zachte vernieuwing van de huidcellen, zonder de huid te beschadigen.
  • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verwijderen van acne in combinatie met acne specifieke huidproducten.
  • Ontgift en hydrateert de huid met zuurstof en een hydraterende, voedingsrijke huidinfusie.

 

 

Waarom AquaGlo Facial?

De serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, grove poriën, acné, pigmentvlekken, oneffenheden en vroegtijdige verouderings lijntjes en rimpels. 

De unieke hydradermabrasie behandeling van AquaGlo plus met gepatenteerde tips en drie technologieën in één toestel zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid, waardoor er een directe ‘glow’ ontstaat. Aqua Glo Facial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond door 

het insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

 

Aqua Glo  Facial is de favoriete behandeling ! verwijdert in één sessie dode huidcellen en onzuiverheden .  Aqua Glo Facial zorgt voor een glow effect-stralende huid ook Onmiddellijk coup d’éclat effect , geschikt voor elke huidconditie!


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Je hebt al een duidelijk glow-effect na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat herhaal je de Aqua Glo Facial elke 6 weken. De huid vernieuwd zich steeds waardoor er na 4 weken opnieuw een dode huidlaag aanwezig is.

Om de resultaten te behouden wordt er dus om de 6 weken een behandeling aanbevolen.

 

Nazorg.

Na de behandeling kan er wat roodheid aanwezig zijn door het vacuumsysteem. Dit kan u het eerste uur ervaren. 

Er is geen herstel nodig maar wel een mooie Glow en een stralende huid !

Image