De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten en laten niet los bij bijvoorbeeld sporten, zwemmen, zonnen, slapen enz.

Bij de One-by-One techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze techniek geeft een vol en natuurlijk effect !
De Russian Volume 2D-6D techniek is de nieuwste trend op het gebied van lash extensions .maar toch wie mooie en volle wimpers willen hebben.

Met Russian Volume worden er extra fijne en zachte wimperextensions in een waaiervorm van 2 tot 6 haartjes op elke eigen wimper bevestigd, waardoor er een nog voller effect ontstaat.

Wij gebruiken een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Lash Volume Lifting, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Wij passen deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften.We maken namelijk gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot acht weken behouden !

 Deze behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

•    *Resultaat zes tot acht weken zichtbaar.
•    *Mascara is niet meer nodig, maar kan wel gebruikt worden na de behandeling.
•    *Voelt licht en natuurlijk aan voor de cliënt
•    *De ogen lijken groter.
•    *Geeft een natuurlijke uitstraling.
•    *Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
•    *Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
WIMPEREXTENTIONS ONE BY ONE
Wimperextentions nieuwe set one by one
75€
 
Wimperextentions bijwerking 2 weken
35€
 
Wimperextentions bijwerking 3 weken
45€
 

WIMPEREXTENTIONS RUSSIAN VOLUME LASHES(3D)
Wimperextentions nieuwe set volume lashes
95€
 
Wimperextentions bijwerking 2 weken
45€
 
Wimperextentions bijwerking 3 weken
55€
 


LASH LIFTING
Lashlifting incl. kleuring
65€
 
Image